Flytning af løbsområde: Fløjstrup -> Storskoven

Under planlægningen af de sidste tre etaper denne vinter, der afvikles i februar måned 2024, har jeg ved besøg i Fløjstrup Skov måttet konstatere, at det ikke vil være muligt at afvikle den sidste afdeling af NightChamp derude – i hvert fald ikke på reelle baner uden slump. Lige nu sker der ting og sager i skoven i forbindelse med rewilding – at føre skoven tilbage til en tilstand, der skal fremme biodiversitet, og hvor skoven skal “hvile i sig selv”.
Helt præcis er man – Aarhus Kommune – i gang med at fælde træer og rydde større områder samt at lade en del af det fældede træ ligge og henfalde på jorden – og det er et arbejde, der vil fortsætte det meste af foråret.
Det betyder også, at det nuværende o-kort over området ikke tegner et retvisende billede af terrænet, samt at der skal tegnes et nyt kort, hvis vi skal lave (nat-)løb derude.
Derfor:
På grund af det igangværende arbejde har jeg valgt at flytte løbsområdet nogle kilometer nordpå, og sidste etape d. 22.2.24 står derfor til at blive afviklet i Storskoven med stævneplads ved Moesgaard Strand med stævnecenter ved Strandkiosken.
Sidste etape afvikles dermed i det nytegnede område, der senest blev anvendt til divisionsmatchen i midten af oktober ’23.
Derudover er der ingen planer om ændringer i de øvrige af februars etaper…

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.