Indbydelsen til NightChamp 2023-24

Så er vi – familien Dagsberg/Thomsen – så småt ved at være klar til endnu en spændende sæson med NightChamp, og indbydelsen er nu klar her på nettet. “Som altid” er der også i år tale om en prolog samt 6 afdelinger, og “som altid” afvikles de med 4 afdelinger i november samt 3 afdelinger i februar.
I efteråret står menuen på en prolog i Marselisborg Nord (9.11.) med mulighed for bad og omklædning inden døre i PANs klubhus, Silistria. Ved prologen er der ligeledes mulighed for at nyde en varm aftensmad efter løbet i klubhuset – hvis man ellers har husket at bestille denne på O-Service samtidig med tilmelding til løbet.
Herefter går turen nogle kilometer nordpå til Risskov (16.11.) og dernæst vestpå til True Skov (23.11.), inden vi skal til Skanderborg for at løbe i et delvist jomfrueligt terræn i Anebjerg-Faldinghøj i nordenden af byen – d. 30.11.
Den 1. februar ’24 hedder terrænet Lisbjerg Skov, der har været lukket for organiseret idrætsaktivitet, siden vi afholdt en etape af NightChamp her i november 2010. O-kortet for dette terræn er udvidet med to nye private områder, så også her er der mulighed for at komme ud at løbe i jomfrueligt terræn.
Ugen efter, d. 8.2., går turen til Brendstrup/Vestereng ved Sygehuset i Skejby, og også her er en del af terrænet (Brendstrup Skov) jomfrueligt.
Den afsluttende etape, finalen, løbes d. 22.2. i den sydligste del af Fløjstrup, og efter denne etape byder NightChamp-teamet/OK PAN på aftenkaffe i PANs klubhus, Silistria – i øvrigt i forbindelse med overrækkelse af præmierne til de samlede vindere i de forskellige klasser.
Tilmelding på O-Service: Her
Indbydelsen finder du her: PDF

Henrik Dagsberg

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.