Lodtrækningspræmier mm. for sæson 2022-23

Her til middag har DOFs tidligere sportschef Karl Kristian Terkelsen, OK GORM, udtrukket af de to vindere af vinterens lodtrækningspræmier, og derfor kan vi nu så småt lukke vinterens serie ned. Der mangler blot nu at få uddelt de præmier, der ikke er kommet deres rette ejermænd/-kvinder i hænde, herunder de to nævnte lodtrækningspræmier.
Lodtrækningen foregik ved, at alle starter ved vinterens serie fik et lod i hatten, og at Karl Kristian efterfølgende udtrak to numre – nummer 7 og 45 på den liste, jeg havde udarbejdet med samtlige 815 starter her i vinter.
De to præmier tilfaldt hhv. Jacob Klærke Mikkelsen, Horsens OK (nr. 7) og Jørgen Østergaard, Mariager Fjord OK (nr. 45).  Jacob deltog i de 4 etaper i november måned i H21, mens Jørgen deltog i alle 7 etaper i H50.
Til lykke til begge de to deltagere, der kan se frem til at modtage deres gavekort ved NJ2D, NordJysk 2-Dages i weekenden 11.-12. marts.
Det samme vil ske for de 5 løbere, der ikke fik deres præmie for klassesejren efter sidste etape i Store Lyngdal i torsdags.
Og så er der i øvrigt kun at takke jer alle for jeres deltagelse i vinterens løb – med ønsket om at vi ses igen til november?

Henrik Dagsberg

Dette indlæg blev udgivet i Afrunding. Bogmærk permalinket.