NightChamp, sæson 2019-20

Datoerne for kommende NightChamp er nu fastlagt, og som vanligt bliver der tale om 4 løb i november ’19 samt 3 løb i februar ’20.
Der lægges ud torsdag den 7. november med en prolog i Marselis, og – som det har været en tradition – er det med udgangspunkt i OK PANs klubhus, Silistria. Herefter fortsættes med løb i området mellem Aarhus, Horsens og Silkeborg de følgende tre torsdage, nemlig 14.11., 21.11. og 28.11.
Herefter ligger serien stille hen over julen og genoptages 6. februar ’20.
Efter en pause i vinterferien i uge 7 sluttes af med løb den 20.2. og 27.2.
Vi forventer præmieoverrækkelse på Himmelbjergegnens Natur- og IdrætsEfterskole efter sidste etape, der vil blive afviklet i området omkring Silkeborg.

Løbet den 20. februar 2020 afvikles i Åbjergskoven ved Horsens med stævnecenter i Horsens OKs klubhus. Dette løb er NightChamp-løb nr. 100, så det bliver afviklet efter devisen “back to basic”: Samme skov som hvor det hele startede i 2005, samme pris som dengang. Tak til Grafisk Forum for at levere kortene gennem alle årene og for at sponsorere kortene til dette løb.

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.