Indbydelsen til 16. sæson NightChamp er på nettet

Efter en pause på over et halvt år er vi nu klar med indbydelsen til denne vinters NightChamp-natløb i det midtjyske område, der i år har en nyskabelse, idet der er oprettet en ekstra klasse til såvel de ældste damer og herrer. Dette var efterlyst allerede sidste år, og i erkendelse af, at også de ældste løbere gerne vil konkurrere med jævnaldrende, efterkommes ønsket. Således lanceres klasserne H75 og D65, der løber Bane 6, med en længde på 3 km.
Bemærk, at denne ændring samtidig betyder, at D/H14 fremadrettet løber Bane 7, mens D/H12 løber Bane 8.
Bemærk: Indbydelsen er rettet, idet der er tilføjet, hvilke baner der løber hhv. 1:10000 og 1:7500.

Til selve etaperne:
Vi lægger ud med en prolog den 7. november i Marselisborg, hvor vi – sædvanen tro – kan holde til inden døre i Silistria (undtagen under løbet!). Her er der endvidere mulighed for at bestille varm mad til efter løbet, hvilket sker ved at tilmelde sig dette via fanebladet “Forplejning” i O-Service.
Herefter går turen til den sydligste del af Fløjstrup Skov, hvor vi for tredje gang er klar med en afdeling i en ikke helt let natskov, hvor der gang på gang er deltagere, der vil ende i problemer, formodentlig også denne gang. Efter gensynet med Fløjstrup skal vi på besøg i Skanderborg, hvor der skal løbes i et helt nyt område i den nordlige del af byen, Anebjerg og Højvang. En del af banerne krydser et villakvarter, mens alle baner lokkes ud i det nyplantede område Anebjerg mellem Skanderborg og Stilling. November måned sluttes af med et løb i Silkeborg Vesterskov med stævneplads ved Søbadet.
Alle 4 terræner under betingelse af de nødvendige godkendelser.
Herefter står den på en lille pause i løbene hen over julen, hvorefter vi i februar ’20 kan byde på et jomfrueligt terræn, Store Lyngdal, der ligger syd for Hammel. Dette løb efterfølges af et jubilæumsløb, der afvikles i Åbjergskoven rundt om Horsens OKs klubhus, inden der sluttes af i endnu en Horsensskov, Sukkertoppen, syd for Mossø.
Også disse 3 terræner er naturligvis under betingelse af de nødvendige tilladelser.
Ved jubilæumsløbet kan der bestilles aftensmad (via O-Service), ligesom der efter sidste etape på Sukkertoppen bydes på kaffe med brød på HNIE. Også dette kræver tilmelding via O-Service, også selv om kaffebordet kan nydes gratis!

I tre af skovene – prologen i Marselisborg, Store Lyngdal og finalen på Sukkertoppen – løbes mellemdistance, mens de øvrige etaper afvikles på den normale distance.

Indbydelse 2019-20: PDF

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.