Lodtrækningspræmier for 2018-19 mm.

Med gårsdagens udtrækning af de to vindere af vinterens lodtrækningspræmier kan vi nu lukke vinterens serie helt ned. Der mangler blot nu – i skrivende stund – at få uddelt de præmier, der ikke er kommet deres rette ejermænd/-kvinder i hænde, herunder de to nævnte lodtrækningspræmier.
I overværelse af undertegnede trak Karl Kristian Terkelsen, forbundets “gamle” sportschef, i går lod blandt årets startende deltagere, således at hver start var lig med et lod i hatten.
De to heldige vindere blev to personer, der begge havde startet i alle 7 afdelinger hen over vinteren, nemlig Anders Secher Thomsen, OK Pan, og Peer Straarup, Horsens OK.
Stort til lykke til begge vindere.
Præmierne vil snarest – f.eks. ved næste weekends Nordjysk 2-dages – blive overrakt til de heldige vindere, ligesom præmierne for hurtigste kilometertider vil forsøges overrakt til de to vindere, Andreas Bock Bjørnsen (OK Pan) og Pernille Buch (OK Gorm), ved samme lejlighed.
Og så er der i øvrigt kun at takke jer alle for jeres deltagelse i vinderens løb – med ønsket om at vi ses igen til november?
Henrik Dagsberg

Dette indlæg blev udgivet i Afrunding. Bogmærk permalinket.