Indbydelsen for sæson 2018-19 på nettet

Efter en varm og tør sommer er vi klar med indbydelsen til denne vinters NightChamp-natløb i det midtjyske område.
Vi lægger ud med en prolog den 1. november i Marselisborg Nordskov, hvor vi – sædvanen tro – kan holde til inden døre i Silistria (undtagen under løbet!). Her er der endvidere mulighed for at bestille varm mad (lasagne med brød og salat) til efter løbet, hvilket sker ved at angive dette i kommentarfeltet “Bemærkning til arrangør” ved tilmeldingen i o-service.
Herefter går turen til Siim Skov i den østlige udkant af Ry, hvor der skal løbes på et nyt kort, til Fløjstrup syd for Aarhus, hvor stævnecentret er ved Moesgaard Strand, inden vi afslutter efteråret den 22. november i Bjerre/Bjerge Skov sydøst for Horsens, hvor vi har lejet naturskolen til omklædning inden døre. I øvrigt har alle de nævnte terræner tidligere været brugt til løb i NightChamp-serien.
Herefter står den på en lille pause i løbene hen over julen, hvorefter vi i februar ’19 kan byde på et jomfrueligt terræn, Vestereng, nær Skejby Sygehus, efterfulgt af True skov ved motorvejen vest for Aarhus,  inden vi slutter af i den vestlige ende af Silkeborg Sønderskov.

I tre af skovene – prologen i Marselisborg Nordskov, Siim Skov og finalen i Silkeborg Sønderskov – løbes mellemdistance, mens de øvrige etaper afvikles på den normale distance.
I øvrigt skal man være opmærksom på, at D60/H70 i Siim Skov – på grund af skovens voldsomme kurver – løber ekstrakorte baner!
Indbydelse 2018-19: PDF

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.