Silvablokken til teamet bag NightChamp

Lørdag d. 5. marts holdt DOF sit årlige repræsentantskabsmøde, hvilket i år foregik i Idrættens Hus i Brøndby, og på programmet stod bla. uddelingen af diverse æresbevisninger og udmærkelser. Blandt disse er Silva-blokken, der er en hædersbevisning, der gives til en leder eller en gruppe, der har gjort noget særligt for sporten. Silva-blokken uddeles hvert år, og det er kredsene, der på skift uddeler og begrunder prisen. I år var det Nordkredsens tur, og her havde man valgt at pege på teamet bag NightChamp-serien, familien Dagsberg/Thomsen fra OK PAN/Horsens OK. I 12 år har de samme mennesker stået bag denne serie af natløb i Horsens-Silkeborg-Århus-området, og serien er i denne tid bare vokset og vokset, således at der i denne vinter var i gennemsnit 150 løbere til start hver aften, familien kaldte til løb. Nordkredsens formand, Claus Poulsen, holdt en fin tale – og vi kan bare sige tak for de fine ord. I øvrigt gik det op for os ved mødet, at mange o-løbere, der bor “for langt væk til at kunne deltage”, faktisk følger løbene på nettet med interesse.
Fra arrangørside vil vi gerne sprede blomsterne videre til vores bagland af praktiske hjælpere, der er med til at gøre serien mulig. Ingen nævnt, ingen glemt.
(Og så blev vi nok lige presset til at stille op til endnu en sæson…)
Billedet leveret af forbundets konsulent, Gert Nielsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.