Ussinggaard Skov – 6. etape, 2008-09

Med afvikling af aftenens stævne i Ussinggaard er vi nu ved vejs ende af denne vinters NightChamp-serie, og vi kan nu kåre alle de samlede vindere i de forskellige klasser. Det var meningen, at præmierne i seniorklasserne skulle have været udleveret efter aftenens stævne, men da det trak lidt ud med at få alle i mål, vil det ske, når også ungdommens skal have deres præmier ved den første o-tekniske træning i april.

I modsætning til sidste uge, var vi denne gang udsat for plusgrader – hele 5 af slagsen, og der var således tale om fint løbevejr. Starten var denne gang placeret 700 meter fra mål/parkering, og der blev således tale om mulighed for opvarmning hen til startstedet, der i øvrigt var anbragt i sydenden af skoven, hvor vi normalt ikke kommer, når der er løb i Ussinggaard.
I de klasser, hvor der var flere deltagere, blev der i de fleste tilfælde tale om suveræne sejre: I D16 vandt Bjørg med 20 minutter, og i D40 var Berits sejrsmargen en halv time! På hankønssiden vandt både Silas (H16) og Leif B. Nielsen, Herning (H50) med 5 minutter.
Anderledes tæt kamp var der i klasserne H25 med de første 4 løbere inden for 3 minutter samt i H12, hvor aftenens 2 deltagere var inden for samme minut!

De samlede vindere (med deres opnåede point i parentes) blev i de enkelte klasser:
D12: Henriette Christiansen (har løber o-løb i mindre end ét år!)
D16: Bjørg Gandrup
D24: Astrid Ank Jørgensen
D40: Berit Harfot
H12: Magnus Leth Ørnfelt
H16: Silas Frederik Thomsen
H24: Niklas Ingwersen
H25: Kim Højmark
H50: Leif B. Nielsen, Herning
I klasserne begynder, åben og D25 havde ingen løbere deltaget i mindst 4 afdelinger, og der kåredes derfor ikke nogen samlede vindere i disse klasser.

Med denne aftens løb er der dermed lukket og slukket for denne vinter, men vi vender frygteligt tilbage i november ’09/februar ’10 med 6 nye løb.

Dette indlæg blev udgivet i Løbsberetning. Bogmærk permalinket.