Ændret startinterval 8.2.24 og 22.2.24

Ved denne vinters to sidste afdelinger af NightChamp har vi besluttet at ændre lidt i startintervallet – således at den bemandede start “kun” er åben i 3 kvarter – i stedet for (som hidtil) en hel time.
Dette betyder, at starten er bemandet som følger:
D. 8.2. (i Brendstrup/Vestereng) er det muligt at starte i tidsrummet fra kl. 18:15-19:00, og d. 22.2. (i Marselisborg Storskov) er det muligt at starte fra kl. 18:45-19:30.
Ændringen bunder i 2 ting.
For det første er antallet af startende i forhold til sæsonen 19/20 faldet med ca. 25 %, hvilket betyder, at vi ikke behøver en hel time til at afvikle starten,
og for det andet har vi iagttaget, at der i gennemsnit har været færre end 5 startende efter kl. 19 i de etaper, der har været afviklet indtil nu i denne vinter. I sidste uge i Lisbjerg blot en enkelt startende efter kl. 19.
Skulle man af en eller anden grund (f.eks. trafikale problemer) ikke kunne nå starten inden for den nye starttid, kan man kontakte stævneleder Henrik Dagsberg – telefonnummer fremgår af indbydelsen – og aftale en senere start. I dette tilfælde vil man skulle registrere sig ved stævnecentret/mål, og løbskortet bliver udleveret her, inden man bevæger sig til den ubemandede start, hvor man selv klarer at cleare og starte brikken og komme i skoven.
Postindsamlingstidspunktet rykkes ligeledes, således at postindsamlingen i Brendstrup/Vestereng starter kl. 20:30, mens den i Marselisborg Storskov starter kl. 20:45. Denne ændring ville – indtil nu i denne vinter – kun have berørt en eneste løber.
Ændringerne vil ligeledes fremgå af instruktionerne for de to stævner.

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.