Foromtale af etaperne 4-6 i februar måned 2023

Efter at vi har overstået november måneds 4 etaper af denne vinters NightChamp-serie, er det nu tid til at se lidt fremad mod de sidste 3 løb, der foregår i februar 2023.
Vi lægger ud med et løb på Himmelbjerget d. 2. februar – i jomfrueligt NightChamp-terræn. Dette lækre område har været i mine tanker i flere år, men først nu er alt (stort set) faldet på plads i forhold til at komme i området. Det har krævet et stort forarbejde at få aftaler på plads med de mange private lodsejere, der er på Himmelbjerget (tak til Torben Jørgensen), og der skal ikke være mange, der siger nej tak til til vores løb, før det er ganske umuligt at lave fornuftige baner. Lige nu lader det til, at vi kan få hevet de nødvendige tilladelser i land, men muligheden for et nej her eller der gør, at jeg alligevel lige nu opererer med to sæt meget forskellige baner.
I uge 6 – den 9. februar – bevæger vi os til Odder, hvor der lige som sidste år skal løbes i Vejlskoven, som indtil videre kun har været anvendt til et enkelt årligt træningsløb i PAN samt sidste års næstsidste NightChamp-etape. Vejlskoven, der ejes af herregården Rathlousdal, er stillet os til rådighed igen i år af godsejer Johan Tesdorpf, som jeg har haft et rigtig fint samarbejde med i forhold til at få arrangeret nogle spændende løb.
Efter disse to etaper ligger en uge 7, hvor vi traditionen tro står over.
Vinterens sidste etape løbes i Store Lyngdal, der ligger næsten lige midt imellem Sorring og Holmstol syd for Gjern Bakker. Vi havde for tre år siden – i februar ’20 – ligeledes en etape i denne lille, men interessante skov, og vi forsøger os med endnu et løb, nu hvor skovejeren Christian Als igen vil åbne sin skov for os.
Efter løbet i Store Lyngdal er der præmieoverrækkelse for vinterens serie – forhåbentlig afholdt inden døre i den store lade, som også sidste gang var omdrejningspunkt for stævnet.

Vi glæder os til at se jer i februar!
Indbydelse 2022-23: PDF

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.