Indbydelsen til NightChamp 22-23

Så er der lagt i ovnen til endnu en sæson med NightChamp, og indbydelsen er klar her på nettet. Som “altid” er der også i år tale om en prolog samt 6 afdelinger, og som altid afvikles de med 4 afdelinger i november samt 3 afdelinger i februar.
I efteråret står menuen på en prolog i Marselisborg (3.11.) med mulighed for bad og omklædning inden døre i PANs klubhus, Silistria. Herefter går turen sydpå til først Åbjergskoven (10.11.) og herefter til Vejle Nørreskov (17.11.) med henholdsvis Horsens OKs klubhus og OK SNABs klubhus til omklædning og bad.
Endelig skal vi en tur til Fløjstrup Nord – syd for Giber Å – d. 24.11.
I februar hedder terrænerne Himmelbjerget, Vejlskoven/Rathlousdal og Store Lyngdal. Mere herom efter jul, men det kan da her afsløres, at præmieoverrækkelsen vil ske i laden i Store Lyngdal – efter løbet.
Indbydelsen finder du her: PDF

Henrik Dagsberg

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.