Lodtrækningspræmier mm. for sæson 2019-20

Her til aften har DOFs tidligere sportschef Karl Kristian Terkelsen, OK GORM, udtrukket af de to vindere af vinterens lodtrækningspræmier, og derfor kan vi nu så småt lukke vinterens serie ned. Der mangler blot nu at få uddelt de præmier, der ikke er kommet deres rette ejermænd/-kvinder i hænde, herunder de to nævnte lodtrækningspræmier samt de to spurtpræmier.
Lodtrækningen foregik ved, at alle starter ved vinterens serie fik et lod i hatten, og at Karl Kristian efterfølgende udtrak to numre – nummer 117 og 578 på den liste, jeg havde udarbejdet med samtlige næsten 1100 starter her i vinter.
De to heldige vindere blev to personer, der begge gennem de seneste år har været flittige deltagere i NightChamp. Nummer 117 var Steffen Keller, Horsens OK, og nummer 578 var Keld Gade, Viborg OK. Til lykke til begge de to deltagere, der kan se frem til at modtage deres gavekort ved NJ2D, NordJysk 2-Dages i kommende weekend, hvis ellers det bliver muligt i disse Corona-tider…
Præmierne for hurtigste kilometertider forsøges overrakt til de to vindere, Rasmus Djurhuus (OK Pan) og Rikke Rasmussen (OK SNAB), ved samme lejlighed.
Og så er der i øvrigt kun at takke jer alle for jeres deltagelse i vinterens løb – med ønsket om at vi ses igen til november?

Henrik Dagsberg

Dette indlæg blev udgivet i Afrunding. Bogmærk permalinket.