Foromtale af etaperne 4-6 i februar måned

Efter at vi har overstået november måneds 4 etaper af denne vinters NightChamp-serie, er det nu tid til at se lidt fremad mod de sidste 3 løb, der foregår i februar. Vi lægger ud med 2 løb tæt på Aarhus, idet både 4. etape den 7. februar og 5. etape den 21. februar foregår i bynære terræner. Den 4. etape foregår i mere eller mindre jomfrueligt terræn i Vestereng, der er et mindre naturområde, der ligger lige syd for Skejby Sygehus; et terræn, der har mange besøgende, men alligevel har sin charme og udfordringer. 5. etape foregår i True Skov, hvor vi en gang tidligere – i efteråret 2016 – afviklede en etape. True skov er forholdsvis nyplantet og letløbt, men under konstant forandring – og de fleste af deltagerne kan næppe bruge det til noget, at de evt. deltog i NightChamp her sidste gang. Mellem disse to etaper i Aarhus ligger en uge 7, hvor vi traditionen tro står over.
Efter de to løb i Aarhus slutter denne vinters serie – sædvanen tro – i Silkeborgs bakker, nærmere betegnet i Silkeborg Sønderskov med parkering og stævneplads på den store P-plads syd for Sønderskovvej/øst for Rødebækhus. Her venter der deltagerne en lettere afkortet tur i bakkerne vest for Rødebækhus!
Efter strabadserne i skoven går turen til Himmelbjergegnens Natur- og IdrætsEfterskole (HNIE) til den traditionelle afslutning med kaffe og brød i kantinen samt præmieoverrækkelse til klassevinderne. Som noget nyt vil vi – af hensyn til køkkenet på HNIE bede om tilmelding til kaffebordet via O-service samtidig med tilmelding til sidste etape for denne sæson. Det er NightChamp, der betaler dette gilde!
Vi glæder os til at se jer i februar!
Indbydelse 2018-19: PDF

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.