Foromtale af etaperne 4-6 i februar måned

Efter at vi har overstået november måneds 4 etaper af denne vinters NightChamp-serie, er det nu tid til at se lidt fremad mod de sidste 3 løb, der foregår i februar.

Vi lægger ud med 4. etape den 1. februar i Rosenholm Skov, der ligger få meter fra Rosenholm Slot, der nok mest er kendt fra Jul på Slottet fra 1986 med jægeren Valentin og prinsesse Miamaja. Her skal deltagerne dog ikke ind på slottet, men ud i en jomfruelig skov. Skoven, der er nytegnet i 2016 af Ivan Christensen, har kun været anvendt til to træningsløb i PAN. Her venter der deltagerne en spændende skov, der nok skal byde på o-tekniske udfordringer! Kortet er nyrevideret hen over efteråret ’17 og er tegnet efter den nye ISOM 2017-norm.
Den 8. februar skal deltagerne ind i Aarhus’ nordlige udkant, hvor Risskov står på programmet. Risskov, der har været anvendt en enkelt gang tidligere til NightChamp (i februar 2015), er nyrevideret i efteråret ’17 og ligeledes tegnet efter den nye ISOM 2017-norm. Skoven er ikke ret stor, så alle deltagerne – uanset klasse – løber på 1:7500, ligesom alle må forvente kringlede baner med masser af retningsskift og mange løbere på et forholdsvis lille område.
Efter en kort pause i uge 7 slutter denne vinters serie – sædvanen tro – i Silkeborgs bakker, nærmere betegnet i Silkeborg Sønderskov med parkering og stævneplads på den store P-plads syd for Sønderskovvej/øst for Rødebækhus. Her venter der deltagerne en lettere afkortet tur rundt om Slåen Sø – og måske bliver der også plads til lidt bakker, hvem ved? Kortet er revideret i 2017-18, og de sidste rettelser er end ikke i hus i skrivende stund.
Og datoen? Nå ja: 22. februar.
Efter strabadserne i skoven går turen til Himmelbjergegnens Natur- og IdrætsEfterskole til den traditionelle afslutning med kaffe og brød i kantinen samt præmieoverrækkelse til klassevinderne.
Vi glæder os til at se jer i februar!
Indbydelse 2017-18: PDF

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.