Indbydelsen til 14. sæson er nu på nettet

Nu er vi endelig klar med indbydelsen til denne vinters NightChamp-natløb i det midtjyske område.
Vi lægger ud med en prolog den 2. november i Marselisborg, hvor vi – sædvanen tro – kan holde til inden døre i Silistria. Her er der mulighed for at bestille varm mad (lasagne med brød og salat) til efter løbet, hvis det angives ved tilmeldingen i o-service.
Herefter går turen til Vilhelmsborg med stævnecenter ved ridecentret, til Hastrup ved Ejstrupholm, hvor stævnecentret er ved naturskolen, inden vi afsluttet den 23. november i Boller Nederskov syd for Horsens Fjord – med stævnecenter ved Boller Slot.
Herefter ligger serien stille hen over julen, hvorefter vi i februar ’18 kan byde på Rosenholm Skov og Risskov, begge i den nordlige del af Aarhus, inden vi slutter af i Silkeborg Sønderskov.
I to af skovene – Hastrup og Rosenholm – har der aldrig tidligere været afviklet natløb, og i øvrigt har Hastrup kun været anvendt til et enkelt C-løb i dagslys her i foråret, mens Rosenholm kun har været anvendt til PANs klubmesterskab i efteråret ’16.
Indbydelse 2017-18: PDF

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.