Novembers afdelinger af NightChamp aflyst

Som en konsekvens af seneste Corona-udspil, der bla. betyder et forbud på forsamlinger på over 10 personer, har vi – arrangørerne af NightChamp – set os nødsaget til at aflyse november måneds 4 afdelinger.

Jeg har i dag været i kontakt med Østjyllands Politi, der har indskærpet ganske skrappe restriktioner i forbindelse med afviklingen af sportsarrangementer, hvor personer over 21 år er involveret, herunder NightChamp. Naturligt nok, den alvorlige smittesituation taget i betragtning. Vi ville, hvis løbet skulle gennemføres, således være pålagt meget stramme regler for, hvordan starten skulle afvikles – maksimalt 32 løbere i skoven i timen, løberne fra forskellige startgrupper måtte ikke kunne risikere at mødes ved poster i skoven, samt registreringen i mål. Noget kunne måske løses ved flere starter, flere målsteder, baner med ikke sammenfaldende poster mm., men det ville kræve ekstra mange ressourcer – ressourcer som vi ikke lige har. Og til dels helt nye baner. Og endelig betydelig mere tid til afvikling af de enkelte løb. Alt i alt tiltag, der bryder med NightChamp-konceptet.

Samtidig ville jeg personligt have det skidt med, at en smitte efterfølgende vil kunne føres tilbage til deltagelse i en NightChamp-afdeling.
Indtil videre kører vi videre med planlægningen af februars tre løb.
Henrik Dagsberg

Dette indlæg blev udgivet i Foromtale. Bogmærk permalinket.